Menu Close

Sulaukėme svečių su robotikai skirtais rinkiniais

           Turbūt nėra vaiko, kuris nesvajotų apie robotų ar kitų judančių objektų sukūrimą ir jų valdymą. Apie tai svajojo ir Liepijų mokyklos vaikai. Atsiradus šiam poreikiui buvo parašytas projektas ,,ROBOTIKA, PROGRAMAVIMAS, SAVIRAIŠKA“. Tikslas – ikimokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus supažindinti su robotika (mechanika ir programavimu), ugdyti komunikacinius gebėjimus ir skatinti vaikų kūrybiškumą bei savarankiškumą, pasitikėjimą savimi. Projekto veiklos numatytos Liepijų mokyklos Platelių ir Šateikių skyriuose bei Platelių UDC.
         Projektą sutiko remti ir finansuoti Plungės Rotary klubas. Ir š. m. birželio 14 d. Liepijų mokyklos Platelių skyriuje sulaukėme svečių su robotikai skirtais rinkiniais. Labai laukiamas dovanas atvežė Plungės rajono savivaldybės meras Audrius Klišonis, Plungės Rotary klubo prezidentas Giedrius Radikas ir dar gausus būrys rotariečių.
Mokyklos direktorė Erika Laurinaitienė padėkojo už paramą ir pasirašė priemonių priėmimo – perdavimo aktą. Visus susirinkusius linksmino mokyklos šokėjai ir dainininkai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *


2 + = dešimt

Skip to content